Home
Over Ons
Feesten & Partijen
Menu
BBQ
American BBQ
Catering
Contact
Maps

Eten, drinken, feesten.

1981

In 1976 stond Paviljoen Stormvogel al aan de Zuidkant van het meer. Helaas moesten wij noodgedwongen verplaatsen. Op 15 augustus 1981 heeft Paviljoen Stormvogel haar deuren geopend aan de Noordoever. 

Anno 2023

In de loop der jaren is er ontzettend veel veranderd. De capaciteit is van 80 naar meer dan 350 personen gegaan. Er is een serre geplaatst met een schuifdak, een lounge gedeelte en een terras met een capaciteit van 125 personen.

Over ons

Feesten & Partijen

Het hele jaar geopend.

Iets te vieren..? Doe het bij de Stormvogel! Bruiloft, verjaardag, bedrijfsborrel, BBQ, receptie. Lekker feesten aan het strand met de ondergaande zon, BBQ’s die branden of een heerlijke cocktail in je hand. Feestjes, bruiloften en BBQ’s op afspraak iedere dag mogelijk.

Neem gerust een virtuele rondleiding door ons restaurant. Of neem direct contact op. 

BBQ

Onbeperkt genieten.

Kom gezellig genieten van onze BBQ’s. Diverse gerechten worden door onze kok bereidt op onze inhouse BBQ’s. Succes gegarandeerd. Ideaal voor groepen vanaf 10 personen.

Unieke belevenis.

Deze bbq-formule is een echte belevenis. De kok bereidt grote stukken vlees/vis op de BBQ. Nadat dit de juiste kerntemperatuur heeft bereikt snijdt hij dit in individuele porties. Vanaf 20 personen – inclusief dranken en dessert

American BBQ

Catering

Bezorgmaaltijden.

Ook maaltijden of een snelle hap komen we bij u bezorgen in Oostvoorne, Kruininger Gors, Rockanje, Tinte, Brielle, Vierpolders, Zwartewaal en Rozenburg.  Wij bezorgen ook op de Europoort, Maasvlakte en Botlek

Neem contact met ons op.

Contact